CZ Úvod

Vítejte v kurzu přípravy pizzy bez lepku a mléka!

Před lety jsem měla možnost na krátký čas navštívit Itálii. V malém městečku jsem okouzleně sledovala tradiční pizza friday night, při které mistr pekař napekl několik druhů pizzy a všichni obyvatelé městečka přicházeli pro pizzu a na kus řeči. S sebou si pak v krabici domů odnášeli svou večeři a také pocit sounáležitosti s ostatními.

Přešly roky a s nimi přišly nečekané změny, které jen znásobily mou touhu po tom prožívat tyto chvíle znovu. Znovu se setkávat s přáteli - u kávy či nad kouskem pizzy, ale hlavně osobně.

Tak pojďme na to! Vyhrňme si rukávy a připravme pro sebe a své rodiny a přátele chvíle, na které budeme všichni vzpomínat. S recepty a video-návody z tohoto kurzu dokážete upéct pizzu, na které si pochutnají všichni. Provedu vás krok za krokem přípravou nejen těsta na pizzu a rajčatového suga, ale též veganské varianty parmezánu a mozzarelly z kešu oříšků, aby ani alergie na mléko nikomu nestála v cestě. Pro inspiraci přidávám celé párty menu, od předkrmu po dezert. A nezapomenu ani na dokonalé načasování, protože co by to bylo za párty, kdybyste ji strávili zpocení u trouby v kuchyni, zatímco hosté by se bavili v obýváku nebo na zahradě, ale bez vás?

A nyní... pizza párty může začít!

Complete and Continue